Malfy Gin se destiluje v Moncalieri v Itálii tradičním způsobem. Klíčovou surovinou, která dává ginu typickou chuť jsou citronové slupky, spolu s jalovcem a bylinkami.
Jedná se o elegantní whisky s plným tělem, Glenmorangie Lasanta strávila deset let v sudech po bourbonu, odkud byla na dva roky přemístěna do sudů po Pedro Ximenez a oloroso sherry, kde získala hřejivé kořenité tóny.
Barrister Gin se vyrábí velmi šetrným způsobem podle původní britské receptury: pro každou bylinnou složku se nejprve vytváří aromatický destilát, a až poté se tyto ingredience smíchají. Zmíněný postup přispívá ke zvýraznění jednotlivých bylin: koriandru, kmínu, skořice, anýzu, či čerstvé citronové kůry.
Plantation Pineapple Stiggin's Fancy Rum je ananasový rum vytvořený infuzí a macerací odrůdy zralých Queen Victoria ananasů do Plantation Original Dark.
Republica Reserva je se 40% obsahem alkoholu silnější a celkově sušší než původní varianta Exclusive. Dáno je to odlišným blendem, jenž spojuje šest karibských rumů, které zrají až 12 let v dubových sudech.
Gin Barrister Old Tom má průhlednou barvu, chuť je sladká, kulatá, s tóny jalovce a citronové kůry. V tomto ginu najdeme i koření, především: koriandr, kardamom, pepř, muškátový oříšek a mandle. Ve vůni najdeme převážně stopy koření a jalovcem s malým nádechem citrusů.
Nejdůležitější přísadou pro výrobu toho unikátního, lahodného ginu jsou pomerančové kůry ze sicilských červených pomerančů, které se macerují 36 hodin v destilovaném alkoholu spolu s italským jalovcem.
Clément XO byl destilovaný z čerstvé štávy z cukrové třtiny a minimálně šest let zrál částečně v panenských a vypálených dubových sudech čímž se získá agricole rum s vyjímečným kouřovým aroma.
Jemný Malecon 20 let Rare Proof Rum z Panamy představuje exkluzivní speciální edici. Rum spočívala přesně 20 let v malých dubových sudech od roku 1996.