Dos Maderas Seleccion je směs výběrových sudů Dos Maderas 5+5PX a směsi 10 ročních nejlepších rumů z Barbadosu a Guyany macerovaných v starých sudech po bourbonu.
Mintis Clementina Vám přináší aroma zralých mandarinek s nádechem svěží máty a dotekem jalovce. Nejlépe si ho vychutnáte s kvalitním tonikem nebo v italském koktejlu Negroni.
Mintis Originale Vám přináší chuť plnou čerstvé máty a šťavnatých citrusů s dlouhým bylinkovo-jalovcovým koncem. Nejlépe si ho vychutnáte s kvalitním tonikem nebo v koktejlu Gin fizz.
Rum nabízí v chuti tóny medu a kořenění, převážně černý pepř. Intenzita je příjemná s mírným koncem. Tato směs rumů ve věku 3 až 5 let zrála v sudu po americké whisky.
R.L. Seale’s zraje deset let v tradičních sudech z amerických dubů, které dříve obsahovaly bourbon. Po deseti letech jsou vybrány pouze sudy s tím nejlepším obsahem.
Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady.
Ve vůni jsou znatelné tóny tropického ovoce, čerstvého kokosu a třtinového sirupu s lehkým náznakem medu, které přecházejí do sladce kořené, ale celkově svěží chuti.
Kombinace až 19letých rumů, které zrály v sudech po bourbonu a dozrávaly v silně vypálených sudech po sherry. Tento rum je mahagonové až třešňové barvy s příjemně sladce vyváženou vůní vanilky, kvalitní čokolády a karamelu.
Až 25leté rumy, které zrály v sudech po bourbonu a poté v sudech po portském víně značky Graham‘s. Jedná se o moderní, velmi aromatický rum středního těla s tóny vanilky, tmavého karamelu a pražených ořechů.
Yushan whisky zrála v sudech po Bourbon a sherry. Proces zrání dal whisky vláčnou jemnou povahu s tóny jasné cereální sladkosti, karamelu, sušeného ovoce, ananasu, manga a bohatou čirou příchutí medu.