Jägermeister

image001 jagermeister 

Jägermeister je nejslavnějším nápojem exportovaným z Německa a je současně sedmou nejprodávanější lihovinou celosvětově. Kdo by to byl řekl, když Wilhelm Mast založil ve svém rodném městě Wolfenbüttel v Dolním Sasku obchod s vinným octem! Roku 1934 jeho syn Curt Mast, díky svému mimořádnému talentu, po mnoha letech experimentování vyrábí první lahev likéru Jägermeister. Recept se od této doby nemění, Jägermeister je i nadále vlastněn rodinou Mast a v současné době se prodává ve více než 90 zemích světa. Největšími trhy jsou USA a Německo.

VÝBĚR/DRCENÍ/MÍCHÁNÍ

Čisté přírodní přísady jsou pomalu kombinovány vyrobními experty, tzv. mistry destilace. V první fázi tito mistři destilace pečlivě vyberou rostliny s využitím excelentních znalostí jejich substancí a aromatických složek. Každá přísada a její poměr jsou nesmírně důležité, a tak probíhá proces výběru s dokonalou pečlivostí. Ingredience se následně přesně odváží, poté se drtí a míchají.

MACERACE

Přírodní ingredience rostlin jsou několik týdnů jemně extrahovány v procesu studené macerace se směsmi alkoholu a vody tak, aby všechny složky perfektně prolnuly. Různé produkty macerace se kombinují a vytváří se finální směs esence Jägermeister. Po skončení procesu macerace prochází extrakt další kontrolou kvality a je pak na jeden rok uskladněn v dubových sudech. 

SKLADOVÁNÍ V SUDECH

Zatímco většina bylinných likérů se lahvuje krátce po maceraci, esence Jägermeister prochází dlouhodobým procesem zrání, díky kterému vzniká komplexní produkt. Jemné póry v dubových sudech umožňují esenci jemně vdechovat kyslík procházející dřevem, což přispívá k výraznému aroma Jägermeister. Tento proces je dlouhý minimálně 12 měsíců. Dubové sudy pro Jägermeister vyrábí a udržuje od roku 1960 bednářská rodina z Falckého lesa Palatine v Německu. Tyto sudy se používají až 100 let.

VÝROBA

Po ročním zrání v dubových sudech se extrahovaná směs znovu filtruje a vytváří se čistý roztok. V posledním kroku se esence Jägermeister míchá s vodou a čistým alkoholem, vyvažuje tekutým cukrem a karamelem a následně se znovu filtruje. S využitím všech tradičních postupů se uzrálá esence nyní stává skutečným bylinným likérem Jägermeister s jeho charakteristickou chutí. Jägermeister je připraven na plnění do charakteristických zelených lahví.

7 položek celkem
1000 ml jag web
Akce
Jägermeister 35% 1,0l
Skladem (4 ks)
396 Kč bez DPH
479 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

350
700 ml jag wbcg hires web
305 Kč bez DPH
369 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

351
jagermeister 1,75l
660 Kč bez DPH
799 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

14151
jaegermeister cold brew coffee 1l
495 Kč bez DPH
599 Kč

Jägermeister Cold Brew Coffee je bylinný likér s kávou a kakaem.

14148
Jägermeister Scharf 33% 1l
396 Kč bez DPH
479 Kč

Jägermeister SCHARF si získal své místo na výsluní díky svému ostrému a kořeněnému profilu. Výsledkem je dokonale ostrá, nová interpretace, zahrnující více intenzivní chuť zázvoru a 33% alkoholu.

7240
Jägermeister Manifest 38% 1l
Akce
685 Kč bez DPH
829 Kč

Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.

7239
Jägermeister 35% 1,75l
743 Kč bez DPH
899 Kč

Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.

1594

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Affiliate program