Café Cult, Strana 3
Jak se z kávy dělá kávový kult? V listopadu 2004 vznikla první káva s označením Café Cult upražená v Hamburku pod dohledem zkušeného mistra. Café Cult vzniká z prémiových, pečlivě vybraných zrn a praží se jemně v kotli pod neustálým dohledem.
O kvalitu kávy se stará tzv. „roast master“, který změní zelená kávová zrna v lahodnou, vysoce kvalitní kávu. Poté, co se přiveze kvalitní káva z plantáží celého světa, se celý další proces zpracování odehrává v Hamburku v Německu. Café Cult není jen o pražení, základem je pečlivě vybraná káva, její správné skladování a až nakonec přichází na řadu pražení a balení. Café Cult konzultuje výběr správné kávy přímo s vlastníky plantáží, nehledí pouze na cenu, ale naopak vybírají tu nejlepší kávu na trhu.
Celá filozofie výroby je orientována pouze na kvalitu, jedině tak může vzniknout káva prémiové kvality. S kávou značky Café Cult objevíte úplně nový pohled na chuť kávy. Přesvědčí vás mimořádné aroma a nevšední chuť. Račte ochutnat!
Stránka 3 z 4 - 58 položek celkem