Déle zrající whisky od Cardhu, která zůstává v sudu 18 let pro bohatší a komplexnější chuť. 18 Y Cardhu si zachovává měkký, přístupný styl, ale přidává do směsi tóny bohatého ovoce, kůže a čokolády.
Bulleit Bourbon má výraznou, kořeněnou chuť s čistým a jemným zakončením. Cenami ověnčený a barmany a mixology vyhledávaný jak pro výjimečný obsah, tak díky své originální láhvi.
Pokud patříte mezi lidi, kteří vychutnávají a odhalují tajemství dobré whisky, tak Arran 10y nesmí rozhodně chybět ve vaší sbírce. Vůně připomíná citrusové ovoce, v chti najdeme vanilku, skořici, dub, citrusy. Jemný závěr navazuje na chuť skořice, jablka a citrusů.
Tomatin 14 letá whisky je jemná,hladká a těží ze svého času stráveného v Tawny Port sudech. Bohaté ,ale vyvážené aroma červených bobulí, medu a karamelu.
Hlavním komponentem směsi je Hakashu single malt whisky a poté obilná Chita whisky. Vzniká krásně vyvážená whisky, kterou si nejlépe vychutnáte samostatně.
Jedinečný silný slad, který kombinuje vanilku s americkými dubovými tóny a uvolňuje fantastickou paletu sladových chutí. Zraje po dobu 5 let v sudech po sherry. Dokonalá whisky na uvolnění pro ty, kteří se chtějí ponořit do něčeho nového.
Tato whiskey zraje ve speciálních sudech, které mají na vnitřní straně hluboké drážky, díky nimž se whiskey dostane do kontaktu s dalšími vrstvami dubu. Tímto způsobem získá whiskey jantarovou barvu a více vanilkovo-dubového charakteru.
Jim Beam je nejprodávanější bourbon na světě s historií delší než 200 let. Již po sedm generací rodina Beamů pečlivě střeží tajnou recepturu a dohlíží na prvotřídní kvalitu tohoto světoznámého bourbonu z Kentucky.
Jednosladová skotská whisky Talisker, vyráběná v nejstarší palírně na ostrově Skye, se vyrábí u moře od roku 1830 a její vůně a chuť vás okamžitě spojí s jejím drsným námořním domovem.
Od svého uvedení na trh v roce 1964 získala Ballantine's 12yo mnoho mezinárodních ocenění a ustanovila zlatý standard pro prémiovou skotskou whisky. Ballantine’s 12YO je vítězem stříbrné medaile ISC za rok 2005 (Gold Seal).
Whisky Akashi je jedinou whisky na světě, kterou vyrábí Toji (velký mistr v umění výroby saké) implementací metod výroby saké do procesu výroby whisky.
Cardhu Gold Reserve Single Malt Whisky je ovocnější a teplejší než klasická 12letá, její počáteční sladkost je proříznuta křupavou pomerančovou kůrou následovanou jemnou minerální suchostí.