Ardbeg An Oa odhaluje zakulacené a jemně kouřové tóny smetanových karamelek, anýzu, melasy a datlí. Přidává se náznak ovoce jako broskev a banán. Hladká, krémová textura přináší hutnou sladkost sirupu a tóny mléčné čokolády.
Bulleit Bourbon má výraznou, kořeněnou chuť s čistým a jemným zakončením. Cenami ověnčený a barmany a mixology vyhledávaný jak pro výjimečný obsah, tak díky své originální láhvi.
Whisky Ballantine’s 17YO se vyznačuje barvou zlatého jantaru. V její vůni se prosazuje dubové dřevo a příjemná sladkost. Má vyzrálou, komplexní chuť s medovými tóny a dýmovým závojem.
Jedná se o velmi limitovanou edici Tullamore Dew. Tento třikrát destilovaný single malt, lahvován ve věku 18 let, zrál v komplexní směsi sudů po bourbonu, sherry, madeiře a portském sudu. Bylo vyrobeno méně než 2500 lahví a jistě se rychle vyprodají.
Tullamore D.E.W. 12 let je pečlivě vybranou směsí třikrát destilovaných irských whiskey, zrajících minimálně 12 let v sudech po bourbonu a Oloroso sherry.
Flaming Pig je směs irské single malt a obilné whisky, vyrobené tak, aby byli bohatší a kořenitější, s přidanou kouřovostí, z intenzivního vypalování v sudech.
Lehký charakter 12Y Cardhu je vynikajícím výchozím bodem pro každého, kdo začíná na své cestě za whisky. Lákavá a hedvábně hladká, to je typický Cardhu.
Jednoduchá, elegantní, velkorysá jednosladová skotská whisky Cardhu. S ovocným dortem, mandlemi a příchutí tropického ovoce tato 15letá Cardhu nejlépe září, když se podává čistá.
Macallan Double Cask 12yo spojuje klasickou chuť whisky Macallan a sladší chuť amerického dubu. Krásná zakulacená single malt whisky, perfektně vybalancována, kde v chuti nalezneme především stopy medu, citrusů a zázvoru.
Tato dvanáctiletá whisky patří mezi nejuznávanější single malt whisky ve Skotsku. Pro svou výlučnost a původ je vyhledávaným základem pro nejlepší míchané skotské.
Vůně je ovocná, silná, dřevitá a díky silně vypáleným sudům do sladka. Chuť silná, alkohol je cítit, nicméně i přes svou sílu nepálí. Sladkost dřeva a ovoce je možné najít i v chuti, závěr do povidlova, švestkova a je teplý a dlouhý.