Hrozny Pálavy pochází z mladé výsadby U tří dubů. Sklízelo se při cukernatosti 24°NM a pomleté hrozny se nechali přes noc macerovat pro zvýšení plnosti a kořenitosti.
Ve středně plné a svěží chuti dominují tóny zralých třešní, malin, vanilky a černé čokolády. Víno zrálo 14 měsíců na starších dubových sudech typu barrique.
Bohemia Sekt Prestige 36 získává díky 36 měsícům ležení na kvasinkách a cuvée z odrůd Chardonnay a Rulandské modré své výjimečné chuťové charakteristiky - ušlechtilé terciální tóny, patrnou mineralitu a nádech pečeného toastu.
Monte Santi La Perla jsou na první pohled obyčejná vína, na ten druhý se však jedná o výjimečná šumivá vína se "třpytem z perel". Po otočení se záře perlového prachu uvolní po celé láhvi.
Monte Santi La Perla jsou na první pohled obyčejná vína, na ten druhý se však jedná o výjimečná šumivá vína se "třpytem z perel". Po otočení se záře perlového prachu uvolní po celé láhvi.
Tento výjimečný Ryzlink rýnský je vyšší, zlatavě žluté barvy s jemnými zelenkavými reflexy a krásnou viskozitou. Vůně je bohatá, typická pro vína vyrobená z dobře vyzrálých hroznů.
Barevný odstín vína je lehce narůžovělý, vzniklý velmi krátkou macerací modrých hroznů. Vůně vína je příjemně osvěžující s tóny lesních plodů a sušených bylin.
Nižší, zlatavá barva se zelenkavými odlesky a střední viskozitou. Vůně je intenzivní a bohatá s tóny přezrálého exotického ovoce a citrusových plodů, karamelizovaných jablíček a květin. Chuť je středně plná, ovocného charakteru navazující na vůni, středně dlouhá a jemně kořenitá dochuť.
Víno rubínové, sytě červené barvy, charakteristické výraznou ovocitou vůní připomínající přezrálé třešně, s jemným nádechem skořice. V chuti je jemné, vyrovnané až sametové s příjemnou tříslovinkou, která se zráním ještě zakulacuje.