Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Koštická Ostružinová pálenka je jedinečný destilát získaný macerací a destilací z ostružin. Vyznačuje se krásnou vůní, její chuť je lehce nasládlá a jemná. Svojí intenzivní ostružinovou vůní a lehce svíravou nasládlou chutí připomene léto.
Jedná se o jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor. Růžový destilát získal svoji nasládlou koňakovitou a velmi jemnou chuť za tři roky ležení v dubovém sudu po portském víně.
Každý doušek malinového geistu má nezaměnitelnou, jemnou a velmi příjemnou vůni vznikající při pozvolné jednorázové destilaci malinového kvasu s nejjemnějším kojetínským lihem.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této višňovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této malinovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této hruškovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této slivovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Karfíkův hruškový destilát zlatý je minimálně rok starý hruškový destilát, je typický zlatavým zbarvením a lahodnou, jemně zakulacenou chuťí připomínající koňak.
Jesenický calvados má typickou tmavě zlatou barvu, bohaté jablečné aroma s dochutí jader a vanilky. Na rozdíl od francouzských výrobků má jesenický calvados lihovitost 45 %.