Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
HRUŠKOVICE je vyrobena z odrůd hrušek Boscova lahvice, Konference a Williamsova. Zdrojem plodů pro tento destilát byla Polabská nížina na Litoměřicku a okolí Děčína.
Sladce navinulá a aromatická chuť višní maďarské odrůdy Újfehértoi Fürtös, pro většinu z nás těžko vyslovitelná, propůjčuje višňovici plnou ovocnou chuť.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva. Pro výraznější aroma a chuť je přidán plod hrušky.
Je výsledkem zkušeností několika generací mistrů destilatérského řemesla. Základem je špičkový destilát z těch nejlepších českých švestek s velmi jemnou chutí a typickou švestkovou vůní.