Originální mix francouzských a polských meruňek destilovaný mistrem destilatérem má intenzivní a nasládlou vůni po meruňkách s velmi lehkým podtónem pecek.
Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Slivovica Žufánek je ušlechtilý jemný ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní. Je vyráběna v limitovaném množství z vyzrálého ovoce s pevně stanovenými poměry jednotlivých odrůd, čímž je zajištěna originalita skutečně dobré slovácké slivovice.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Koštická Ostružinová pálenka je jedinečný destilát získaný macerací a destilací z ostružin. Vyznačuje se krásnou vůní, její chuť je lehce nasládlá a jemná. Svojí intenzivní ostružinovou vůní a lehce svíravou nasládlou chutí připomene léto.
Jedná se o jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor. Růžový destilát získal svoji nasládlou koňakovitou a velmi jemnou chuť za tři roky ležení v dubovém sudu po portském víně.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této višňovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této malinovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této hruškovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.