Radlík Jablkovice je lahodný ovocný destilát z jablek, vyrobený v Palírně Radlík v České republice. Tato zlatavá lihovina prochází fermentací a destilací s využitím moderních technologií, čímž si zachovává typické aroma a chuť jablek.
Hruška Clappova patří mezi nejvíce aromatické odrůdy, které v českých sadech naleznete. Díky řízenému kvašení a citlivé destilaci se její typický charakter výrazně projevil i v destilátu.
Bezinkovice se vyrábí dle originálního receptu, který kombinuje kvašení plodů a květů. Díky tomu naleznete v destilátu květinové tóny a zároveň i ovocnou plnost.
Sudličkova Slivovice je čistá pálenka, která je charakteristická svojí vůní. Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická.
Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka z vyzrálých švestek.
HRUŠKOVICE je vyrobena z odrůd hrušek Boscova lahvice, Konference a Williamsova. Zdrojem plodů pro tento destilát byla Polabská nížina na Litoměřicku a okolí Děčína.
Sladce navinulá a aromatická chuť višní maďarské odrůdy Újfehértoi Fürtös, pro většinu z nás těžko vyslovitelná, propůjčuje višňovici plnou ovocnou chuť.