Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.
Ořechovka má příjemně nahořklou chuť. Je vyrobena ze směsi kvalitních vlašských ořechů, koření a destilátu. Má tmavou barvu. Používá se jako lék na trávení, zažene nevolnosti. Vlašské ořechy, koření a kvalitní destilát jsou základem dobré ořechovky.
Osvědčený žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti koření a bylin ve velejemném lihu.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.
Není to jen obyčejná “ořechovka” – jako základ byla použita vyhlášená Vínovice, která posbírala mnoho ocenění na tuzemských i zahraničních soutěžích destilátů.
15981
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies naleznete zde.