Legendární kmínka má své příznivce již po staletí. Sudlička kmínka je vyráběna za studena, macerací kvalitního českého kmínu, a tím má plnou chuť a vůni po kmínu.
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu doplněn o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní, kterou nenajdete u žádného dalšího bylinného likéru.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.
Ochutnejte unikátní slovenský lihovinový nápoj kombinující chuť bylin, čaje a dalších prvotřídních surovin. Výsledkem spojení šípku a rakytníku je příjemná sladkokyselá příchuť.
Tatratea kvetový představuje výjimečnou kolekci pečlivě vybraných květů. Skrývá v sobě sedm lučních květů, sedm květů z keřů a sedm květů ze stromů. V jeho vůni převládají květy měsíčku, levandule, hluchavky a žebříčku.
Tradiční český kmínový likér je vyrobený z velmi aromatické ozimé odrůdy kmínu Aprim®, vyšlechtěné šumperským výzkumným ústavem Agritec, která se vyznačuje velmi vysokým obsahem kmínových silic
Tatranský čaj s příchutí broskví je znám svou nádhernou čajovou a ovocnou aroma, za kterou vděčí právě extraktům z broskví, bílého a černého čaje, který zanechává příjemnou a jemnou stopu.
Tatranský čaj obohacen o extrakty z citrusových plodů, převážně citronu a limetky, které mu dávají výraznou citrusovou příchuť a krásnou čajově-ovocnou vůní.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.