Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Tento ikonický peprmintový likér má díky přírodním výtažkům z máty jemnou mentolovou chuť a výraznou vůni, která příjemně protáhne dutiny. Kromě charakteristické barvy osloví BARTIDA ORIGINAL Zelená také originální lahví připomínající obrovskou placatku.
Legendární kmínka má své příznivce již po staletí. Sudlička kmínka je vyráběna za studena, macerací kvalitního českého kmínu, a tím má plnou chuť a vůni po kmínu.
Důvod, proč je Božkov Vaječný likér nejprodávanější „vaječňák“ v České republice, je jasný: Vysoká kvalita, kterou tento likér potvrdil i vítězstvím v nezávislém testu odborného časopisu Svět potravin.
Božkov Švestka v sobě kombinuje sílu toho nejjemnějšího lihu s chutí právě dozrálé švestky. Právě ta přináší jemně trpkou chuť, která okouzlí každého, kdo by chtěl ochutnat něco nového.
Tatratea hořký je čajovo-bylinný digestív bez přidání cukru, slazený extraktmi z rozinek, fíg a stévie. Nacházejí se v něm extrakty z více než 30 bylin, hlavně z pelyňku, hořce i ostropestřce mariánskeho.
Osvědčený žaludeční likér s obsahem alkoholu 35%, jehož účinnost v souvislosti s dobrým trávením již ověřil čas. Nápoj se získává vyluhováním nezralých plodů ořešáku vlašského s přísadou devíti koření a bylin ve velejemném lihu.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.