Jedinečnou chuť a vůni Božkov Peprmintu dodává máta peprná, pěstovaná na plantážích v Asii. Božkov Peprmint je vynikající i jako součást klasických českých míchaných nápojů.
Božkov Originál je vlajková loď značky a ikona kategorie tuzemáků. Na trh vyplul už v roce 1948 a právě desetiletími prověřená kvalita je důvod, proč je Božkov Originál vůbec nejprodávanější lihovinou u nás.
Božkov bylinný likér je jedinečný nápoj, který spojuje tradici bylinkářství s moderním zpracováním. Tato 0,5litrová láhev s obsahem alkoholu 33 % nabízí intenzivní chuťový zážitek plný bylinných tónů.
Vůně
Vůně Božkova bylinného likéru je komplexní a lákavá. Dominuje sladká meduňka, svěží máta a voňavá skořice. Kombinace těchto bylin vytváří harmonickou vůni, která vás okamžitě přenese do světa přírody.
Chuť
Chuť Božkova bylinného likéru je plná a vyvážená. Pocítíte intenzivní chuť meduňky, osvěžující mátu a jemnou kořenitost skořice. Závěr je dlouhý a příjemně hořký, s nádechem citrusových plodů.
Doporučené servírování
Božkov bylinný likér si můžete vychutnat několika způsoby. Nejčastěji se podává vychlazený jako digestif po jídle. Můžete si ho také přidat do kávy nebo čaje, nebo ho použít jako základ pro přípravu různých koktejlů.
Zajímavosti
Tradiční receptura: Recept na Božkov bylinný likér je založen na tradičních českých bylinkářských znalostech.
Ruční sběr: Byliny pro výrobu likéru jsou pečlivě vybírány a ručně sbírány.
Unikátní chuť: Každá láhev Božkova bylinného likéru má jedinečnou chuť díky přirozené variabilitě bylin.
Všestranné využití: Likér lze použít nejen jako digestiv, ale také jako přísadu do různých pokrmů a dezertů.
Božkov bylinný likér je vynikajícím nápojem pro všechny, kteří ocení kvalitu a tradici. Jeho bohatá chuť a vůně vás okouzlí a zanechá na vás nezapomenutelný dojem.
O značce
Značka Božkov je synonymem pro kvalitní české lihoviny. S bohatou historií a tradicí se společnost Božkov zaměřuje na výrobu prémiových destilátů, které jsou vyráběny s použitím těch nejlepších surovin a tradičních postupů. Božkov bylinný likér je důkazem toho, že i v dnešní době je možné vyrábět lihoviny s duší.