Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jägermeister se vyrábí pouze z přírodních přísad, základ tvoří 56 druhů bylin, kořenů a plodů z celého světa.
Božkov Švestka v sobě kombinuje sílu toho nejjemnějšího lihu s chutí právě dozrálé švestky. Právě ta přináší jemně trpkou chuť, která okouzlí každého, kdo by chtěl ochutnat něco nového.
Na začátku výroby je stejná směs 56 pečlivě vybraných bylin z celého světa. Tady ale podobnost s klasikou od Jägermeisteru končí. Základem je totiž zcela nový jemný destilát z pšenice, který zraje 15 měsíců v dubových sudech.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.
BARTIDA ORIGINAL Vaječňák vyniká především svou bohatou chutí a hustou konzistencí, kterou mají na svědomí vaječné žloutky ve spojení s kvalitním třtinovým destilátem (93 %) a malt whisky (7 %). Vychutnejte si vaječný likér samostatně nebo si ho přimíchejte třeba do kávy.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.
Pravý irský smetanový likér, který v sobě kombinuje čerstvou smetanu a irskou whiskey. Sametovou hebkost a nenapodobitelnou vůni získá Carolans díky medu a karamelu.