Provensálské koření 15g.
Ochutnávka koření . 6 druhů koření.
Badyán se svými osmicípými, hvězdicovitými plody je bezesporu nejhezčím kořením na trhu. Svým sladkým aroma se podobá fenyklu, je však o trochu ostřejší.
Kořenící směs adžika se hodí hlavně pečené a dušené maso, masových směsí, ke grilování kuřat, případně k dochucení dipu.
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů.
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní.
Badyán celý 10g.
Směs koření vhodná k přípravě bylinkového másla.
Bylinky do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Bylinky s cibulkou 60g.
Granulovaný česnek, jemnější než klasický čerstvý česnek.
Česnekové plátky, jemnější než klasický čerstvý česnek.
Čínské koření 30g, vhodné do asijské kuchyně.
Estragon 15g.
Směs bylin vhodná pro grilování.
Směs koření Gyros 30g.
Směs koření Harissa 30g.
Hřebíček celý 20g.
Affiliate program
Nastavení