English Harbour 10 Y.O. je v porovnání s pětiletou verzí lehce těžší a výraznější rum, ve kterém se ve větší míře projevují sudy po bourbonu a whisky, ve kterých zrál minimálně 10 let.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť.
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.
Hlibny Dar je tradiční ukrajinská vodka prémiové kvality, která se vyrábí z vysoce kvalitního obilního lihu třidy “Lux” a ekologicky čisté artézské vody.
Základem honey elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). K dochucení se používá pouze český med od malých dodavatelů. Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury.
Whisky Trebitsch Nicaragua Rum má dlouhé jemné tělo s výrazným rumovým aroma s tóny tropického ovoce a karamelu. Whisky je celkově zakončená vanilkovo-skořicovou hlavou doznívajicí v intenzívní vůni nové kůže.
Vyrobeno ze směsi dvou italských vín, zrajících 30 dní v sudech po bourbonu. Sladký, bohatý červený vermut naplněný přírodním kořením a bylinami včetně vanilky, rebarbory, zázvoru a hořké pomerančové kůry. Základem je vinná odrůda Marsala a Trebianno.
Přírodní a osvěžující aperitiv vyrobený z růžového grapefruitu, jahod, bylin a koření, kde vyniká zejména bazalka s koriandrem. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Tento hořký a osvěžující aperitiv je vyroben z krvavých pomerančů a sedmi bylin. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Vůně je ovocná, silná, dřevitá a díky silně vypáleným sudům do sladka. Chuť silná, alkohol je cítit, nicméně i přes svou sílu nepálí. Sladkost dřeva a ovoce je možné najít i v chuti, závěr do povidlova, švestkova a je teplý a dlouhý.