Základem je originální TREBITSCH Czech Single Malt Whisky 40%. Whisky doznívá v tónech lékořice, které se mísí s tóny vlhkého dubového listí, a lehce pikantní vůní cayenského pepře zjemněnou kandovaným cukrem.
Na základě fenomenálního úspěchu svého původního irského ginu Drumshanbo Gunpowder, představili nový gin v nápadné zelené skleněné láhvi; jejich nový sardinský citrusový gin.
Speyside jednosladová skotská whisky má hladký a mnohovrstvý charakter. Zrála po dobu nejméně deseti let v barelech po bourbonu, sudech po sherry a panenském dubu.
Benromach 10y single malt, který zrál pouze v těch nejlepších dubových sudech, přináší jemné lesní ovoce a smetanový slad, dotek kouře a bohaté, trvalé tóny sherry.
Rum Brugal Leyenda zraje celých 10 let a během této doby rozvine celý svůj chuťový profil. Proces zrání probíhá ve dvou typech sudů: zpočátku rum odpočívá v sudech z amerického bílého dubu, ve kterých byl dříve skladován bourbon. Proces zrání pak probíhá v evropských sudech z červeného dubu, které vstřebaly chuť sherry. Tento sofistikovaný systém dodává rumu Brugal Leyenda jeho komplexní a harmonickou chuť.