Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Tequila Rose Strawberry Cream kombinuje aromata, která se jen zřídka vyskytují pohromadě. Lahodné aroma na slunci vyzrálé agáve se zde snoubí s ovocnými nuancemi jahod a krémovostí lahodného krému – nebeské svádění.
Gin Barrister dry se vyznačuje křišťálově-průhlednou barvou a bohatým buketem. V ginu nalezneme stopy mnoha koření hlavně: koriandr, kmín, skořice, anýz, citrónová kůra a samozřejmě příjemné tóny jalovce.
Nic není ponecháno na náhodu, ani krásná fazetová karafa, temná barva rumu, ani požitek, který zažijete, když ochutnáte tento rum. Je to skutečně světová třída, a jakmile ji ochutnáte, nebudete si přát nic jiného.
Dvanáctiletá skotská whisky Caol Ila (kulajla).V chuti se spojuje směs šťavnatého bohatého ovoce, rybího tuku, oliv a pepře. Závěr kontrastuje s výraznou chutí sladkého začátku, lehkou kouřovostí uprostřed a hřejivým, pepřově rašelinným koncem.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.
A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d'Or Excellence vytváří své kouzlo mnoha způsoby. Zraje v designových sudech a sudy jsou špičkové kvality ve všech aspektech.