V každé lahvi je minimálně 6 kg vyzrálých aromatických třešní, pečlivě odstopkovaných a odpeckovaných. Tato pracná příprava je úročena kvašením ve vinifikátorech a citlivou vicestupňovou destilací.
Krom jemného švestkového aroma s vanilkovým nádechem se v chuti i vůni působením dřeva nejvýrazněji projevila čokoláda. Perzistence je plná a dlouhá, s kakaovým dozvukem.
Tento vzácný kvasný destilát je vyroben z ručně sbíraného černého rybízu ze sadu v Jílovém u Prahy. Vyznačuje se typickou svěží vůní a výraznou nezaměnitelnou chutí.
Není to jen obyčejná “ořechovka” – jako základ byla použita vyhlášená Vínovice, která posbírala mnoho ocenění na tuzemských i zahraničních soutěžích destilátů.
Meruňkovice patří mezi nejoblíbenější destiláty především díky své jemně nasládlé chuti a výrazné vůni. V pálence z odrůdy ´Velkopavlovická´ ucítíte meruňkový džem s jemným nádechem pecky.
Radlík Jablkovice je lahodný ovocný destilát z jablek, vyrobený v Palírně Radlík v České republice. Tato zlatavá lihovina prochází fermentací a destilací s využitím moderních technologií, čímž si zachovává typické aroma a chuť jablek.
Hruška Clappova patří mezi nejvíce aromatické odrůdy, které v českých sadech naleznete. Díky řízenému kvašení a citlivé destilaci se její typický charakter výrazně projevil i v destilátu.
Bezinkovice se vyrábí dle originálního receptu, který kombinuje kvašení plodů a květů. Díky tomu naleznete v destilátu květinové tóny a zároveň i ovocnou plnost.