Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu doplněn o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní, kterou nenajdete u žádného dalšího bylinného likéru.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Výroba jesenické ořechovky o lihovitosti 35 % trvá přes třicet dní a poté likér zraje alespoň další rok v nerezových nádržích. Vzniká tak ořechovka ojedinělé kvality, plného aroma s množstvím vanilkové, skořicové a ovocné dochuti.
Bylinný likér Altvater je zosobněním jesenických hor. Sladký a 45 % silný nápoj na Jeseníky odkazuje svým názvem a použitím zdejšími Němci hojně pěstovaných bylin, např. anděliky.
Unikátní hořko-sladkou a jemnou chuť ořechovce dodávají vlašské ořechy, které byly sbírány v období svatojánské noci a následně macerovány v alkoholu po dobu 60 dní.
Isautier vánoční edice, která se skládá z 10% pomerančové šťávy, 8% medu, koření a výrazné stopy skořice.
Vychutnejte si ananasový rum Isautier pocházející z rodinného lihovaru, který nabízí charismatické a oblíbené ochucené rumy typu agricole (tedy vyráběné z čisté panenské třtinové šťávy namísto melasy).
Propojením jablkovice, zázvoru, medu, citrónové a pomerančové šťávy vznikl lahodný likér s extra sílou zázvoru, který vás bude doprovázet nejen v chladných dnech.
Ochucený rum Isautier Arrangé Liči a Maracuja pochází z ostrova Réunion a vyniká intenzivní tropickou chutí liči a maracuji. Tento sladký tropický rum si nejlépe vychutnáte vychlazený nebo namražený.