Santos Dumont XO je neobvyklý rum, který pochází z Brazílie. Zraje v sudech po sherry a portském víně. Dokonale jemný, bohatý, hřejivý rum s příjemně viskózní, hutnější konzistencí.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Brut Impérial je typickým příkladem stylu Moët & Chandon. Vyjadřuje bohatství a rozmanitost půdy, ze které hrozny vína vyrůstají a zůstává konzistentní po celé roky. Má jemný vinný buket s nádechem limetky a květu vinné révy.
Legendario Elixir de Cuba je vyroben z pravého rumu Anejo, který leží 7 let v sudech z amerického dubu. Následně se v něm minimálně měsíc macerují rozinky, po maceraci se vymačkají a lahodná šťáva se přidává do rumu.
Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.
Rum se destiluje na pěti zařízeních v Guyaně a Trinidadu, odkud také pochází cukrová třtina, a v tropickém klimatu zraje ve vypálených sudech po bourbonu po dobu minimálně tří let.
Exkluzivní rum z Mauriciusu který zraje v několik let v dubových sudech. Jeho chuť a vůně je po vanilce, karamelu, oříšcích a banánu. V každé láhvi je vsazen pták DODO, který žil na Mauriciusu do 18 století než byl vyhuben.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.