Odrůdový destilát z pečlivě vybraných a tříděných hrušek křížence Xenia vykvašený s pomocí ušlechtilých kvasinek vyniká typicky jemnou a lehce kořeněnou hruškovou chutí.
Tuto prvotřídní slivovici vyrábí Anton Kaapl několikanásobnou destilací z vyzrálého kvasu připraveného z kvalitních, sladkých a zralých švestek od ovocnáře z oblasti polského Lublinu.
Bielle Shrubb Rhum Liqueur je likér na bázi rumu, který se vyrábí spojením bílého agricole rumu, sirupu z třtinového cukru a exotického koření, jako je ženšen a zázvor.
Bielle Bois Bandé vzniká spojením bílého agricole rumu, sirupu z třtinového cukru a přírodních výtažků, včetně kůry stromu lidově přezdívaného Bois Bandé, který má údajně afrodiziakální účinky. Je ideální jako digestiv.
Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv. Nejlépe chutná ledově vychlazená, ideálně na -2 až -6°C. V balení najdete celkem 2 kalíšky, jeden modrý a jeden červený.
Bezinková pálenka (Bezinovice) , je průtahový destilát vyrobený macerací a následnou destilací čerstvého plodu bezu, který musí být odstopkovaný. Má velice intenzivní a dlouhotrvající harmonickou vůni.
Koštická Ostružinová pálenka je jedinečný destilát získaný macerací a destilací z ostružin. Vyznačuje se krásnou vůní, její chuť je lehce nasládlá a jemná. Svojí intenzivní ostružinovou vůní a lehce svíravou nasládlou chutí připomene léto.
Puškvorcový likér se vyznačuje kromě jiného velmi intenzivní kořeněnou a mírně nahořklou chutí a vůní, je proto velmi oblíben mezi milovníky likérů, kteří však nemusí sladké receptury.
Unikátní levandulový likér v kombinaci s citronovým oplodím a koriandrem, pečlivě uskladněn v dubovém sudu na 6 měsíců. Přiměřeně sladký s bohatou chutí, sytě růžovou barvou a jemným švestkovým koncem.
Jedná se o jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná, které se sklízejí v podhůří jesenických hor. Růžový destilát získal svoji nasládlou koňakovitou a velmi jemnou chuť za tři roky ležení v dubovém sudu po portském víně.
Každý doušek malinového geistu má nezaměnitelnou, jemnou a velmi příjemnou vůni vznikající při pozvolné jednorázové destilaci malinového kvasu s nejjemnějším kojetínským lihem.
Francouzský koňak Favraud VSOP zraje nejméně 7 let v dubovém sudu. Má zlatou barvu, příjemné aroma hroznů, vanilky, vlašského ořechu a čokolády. Má také měkkou ovocnou chuť s lehkou ořechovou dochutí.
Francouzský koňak Favraud VS zraje nejméně 4 roky v dřevěném sudu. Vyznačuje se světle-zlatou barvu, příjemným aroma s tóny hroznů, vanilky a měkkou ovocnou chutí.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této višňovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.
Ovoce ze sadů Českého ráje je základem této malinovice. Ve výšce téměř 560m.n.m., na úbočí hřebenu Černé studnice, vyrábí Bohemia Style zásadně nedolihovávané ovocné pálenky.