Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.
Rum má lehce nasládlou a výraznou chuť s nádechem vanilky, karamelu a doznívajícími dřevitými tóny. Ty jsou dány právě dlouhým zráním v dubových sudech. Má velmi vytříbené aroma, které mimo jiné ovlivňuje tropické podnebí Panamy.
Impozantní kombinace až 30letých rumů intenzivní třešňové až kaštanové barvy. Tento rum je svým charakterem naprosto jedinečný a je vrcholem řady Quorhum.
Rum kubánského stylu světle třešňové barvy, který se vyznačuje plným tělem, jemností a charakteristiskou suchostí v závěru. Vše je skloubené v dokonalé harmonii.
Ron Roble Ultra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Následně je destilát uložen na dobu 12 let v sudech z amerického dubu.
Ron Roble Extra Anejo je ušlechtilý melasový rum, jehož základ je destilován na kontinuálním zařízení na 5 speciálních kolonách. Poté je uložen na dobu 8 až 12 let do sudu z amerického dubu po bourbonu.
Rum Contrabando se vyrábí z melasy, zraje po dobu 5 let. Má jemné karibské aroma plné tónů sladké vanilky, čerstvého kokosu a zralého tropického ovoce, v chuti doplněné o tóny dřeva.
Ron Canuto je melasový rum z Ekvádoru, zrající v sudech z bílého dubu 2000 metrů nad mořem po dobu sedmi let před lahvováním, čímž vzniká zralý, tmavý a aromatický rum.
Zraje stejným způsobem jako jeho mladší verze, ale obsahuje rumy až 18 let staré. Má příjemné, elegantní a sofistikované aroma dřeva, praženého kakaa, vanilky a karamelu.