Santos Dumont Palmira potěší všechny milovníky slazeného rumu. Zlaté kapky zrají v bývalých sudech na sladké víno a završují je jemné destiláty z řady Santos Dumont.
Plantation O.F.T.D. rum je jasný pohled na klasický styl overproof rumů. Alexandre Gabriel se k němu připojil při hledání správné směsi. Prohledal rumové obchody po celém světě, aby našel dalších šest starších rum mastrů, kteří společne našli ten správny blend.
Navy Island Navy Strength je 100% kotlíkový rum vyrobený z 11 vybraných malosériových rumů různého stáří. Rumy pochází z 3 tradičních jamajských palíren.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Lahodný rumový likér na bázi ušlechtilého 12letého rumu se vyznačuje tmavě červenou až mahagonovou barvou. Macerované hrozny Pedro Ximénez mu dodávají jedinečnou ovocnou vůni i chuť.
Ron Zaya Gran Reserva je blendem dvanácti rumů 6 až 16 let starých. Pro výrobu trinidadského rumu Zaya se vybírá ta nejkvalitnější melasa z cukrové třtiny.
Sudličkova Staročeská Meruňkovice je vyrobena sběrem nejlepších odrůd vyzrálých meruněk z Velkopavlovických sadů. Je jemným ovocným destilátem, který je vhodný podávat jako aperitiv.
Ořechovka má příjemně nahořklou chuť. Je vyrobena ze směsi kvalitních vlašských ořechů, koření a destilátu. Má tmavou barvu. Používá se jako lék na trávení, zažene nevolnosti. Vlašské ořechy, koření a kvalitní destilát jsou základem dobré ořechovky.
Gin Barrister dry se vyznačuje křišťálově-průhlednou barvou a bohatým buketem. V ginu nalezneme stopy mnoha koření hlavně: koriandr, kmín, skořice, anýz, citrónová kůra a samozřejmě příjemné tóny jalovce.
A. H. Riise Black Barrel je rum, který zraje v opálených dubových sudech, proto má v názvu slovo „black“. Black Barrel rum je doplněný o extrakt z koření, jejichž výběr je založený na receptu dánského lékárníka Riiseho.