Maestro de Ron namíchá precizně směs, která následně zraje v jemných dubových sudech více jak dekádu. Rum má výraznou mahagonovou barvu a aroma s tóny karamelu a vlašských ořechů.
Rum Factory 10yo je výrobkem palírny Bodega de America z Panamy, jedná se o směs rumů průměrného stáří 10 let (nejmladší rum má 4 roky, nejstarší 12 let), stařených v sudech z bílého dubu.
Tato whiskey je pojmenována podle zrání ve dvakrát vypalovaných sudech po bourbonu, které jí dodávají charakteristické dřevité, kořeněné a vanilkové tóny, a v sudech po sherry, které tyto tóny zjemňují.
Malfy Gin se destiluje v Moncalieri v Itálii tradičním způsobem. Klíčovou surovinou, která dává ginu typickou chuť jsou citronové slupky, spolu s jalovcem a bylinkami.
Jedná se o elegantní whisky s plným tělem, Glenmorangie Lasanta strávila deset let v sudech po bourbonu, odkud byla na dva roky přemístěna do sudů po Pedro Ximenez a oloroso sherry, kde získala hřejivé kořenité tóny.
Aroma je kombinací citrusů, meruněk, jabloní, hrušek a mandarinek, s tóny skořice a máty. Velmi jemná až delikátní chuť, se svěžím a středně dlouhým závěrem.
Becherovka je oblíbený aperitiv i účinný digestiv. Nejlépe chutná ledově vychlazená, ideálně na -2 až -6°C. V balení najdete celkem 2 kalíšky, jeden modrý a jeden červený.
Jägermeister SCHARF si získal své místo na výsluní díky svému ostrému a kořeněnému profilu. Výsledkem je dokonale ostrá, nová interpretace, zahrnující více intenzivní chuť zázvoru a 33% alkoholu.