R.L. Seale’s zraje deset let v tradičních sudech z amerických dubů, které dříve obsahovaly bourbon. Po deseti letech jsou vybrány pouze sudy s tím nejlepším obsahem.
Aroma je komplexní a plné charakteru, s tóny javorového sirupu, pomerančové kůry a tmavého cukru. Chuť je jemná a uvolněná, s tóny sladkého karamelu a svůdným, sofistikovaným závěrem.
Navy Island Navy Strength je 100% kotlíkový rum vyrobený z 11 vybraných malosériových rumů různého stáří. Rumy pochází z 3 tradičních jamajských palíren.
Rumy zrají v tropickém klimatu v sudech, ve kterých byl předtím uložen bourbon. Navy Island XO má svůdné aroma jamajských rumů a vyváženou chuť s tóny vanilky, šťavnatého zralého ovoce.
Jamaica Barrique XO je blendem rumů z několika jamajských destilerií, jejichž stáří a profil byly vybrány tak, aby bylo co nejvíce zachováno typické aroma a chuť jamajských rumů s tropickými tóny.
Vyrábějí se za pomoci pramenité vody, přírodní „divoké“ fermentace a výlučně za použití kotlíkových destilačních zařízení. Staří se v tropických podmínkách a neobsahují žádný cukr ani jiné přísady.
Tento kořeněný rum je vyráběn podle starého tajného receptu Sealeovy rodiny, předávaného z generace na generaci a destilovaného v historické destilerii Foursquare na Barbadosu.
English Harbour 10 Y.O. je v porovnání s pětiletou verzí lehce těžší a výraznější rum, ve kterém se ve větší míře projevují sudy po bourbonu a whisky, ve kterých zrál minimálně 10 let.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.