Espero Dos Continentes je produktem trojitého procesu stárnutí. Nejprve rum leží 6 let v místě svého původu v sudu po bourbonu, poté se přemístí do sudu po sherry a sudu po banyuls na další 4 roky zrání metodou solera.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Lehká edice vynikající afro-karibské rumové směsi Equiano, která kombinuje stařené melasové rumy z Foursquare na Barbadosu a čerstvý rum ze šťávy z cukrové třtiny od Gray's na Mauriciu.
Rum Malteco 11y se vyrábí v Panamě, kde mistři cantineros předávají guatemalské receptury po generace. Vyrábí se z panenské melasy lisováním cukrové třtiny a vysoce kvalitních kvasinek, které jsou následně destilovány ve sloupci a zrající na panamských kopcích v nejlepších amerických sudech po bourbonu.
Ron Barceló Imperial v dárkovém balení. Ron Barceló Imperial je specialita, která vzniká výběrem nejlepší karibské cukrové třtiny, za přísného dodržování tradiční staré rodinné výroby. Pro Ron Barceló Imperial jsou používány velmi staré rumy, které zrají po dobu nejméně deseti let v dubových sudech.
Gin Bombay Sapphire patří do kategorie London Dry ginů. Vyrábí se již od roku 1761 a je zdaleka nejrozšířenějším a nejpopulárnějším ginem na celém světě.
Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky opravdový klenot.
Caffe Borghetti se stále vaří podle receptury, kterou před více než 150 lety navrhl majitel baru Ugo Borghetti v roce 1860 a vyznačuje se specifickou kombinací nejlepších kávových zrn Arabica a Robusta z různých zemí celého světa.