Lagavullin, whisky, která získává nejpomalejší destilaci ze všech Islay sladů, poté co stráví šestnáct let ve starých dubových sudech, než se stáčí do lahví. Pronikavý a silný, to je skvělý Islay slad. S bohatě rašelinovou, hlubokou, kouřovou příchutí. Má intenzivní a dlouhý závěr.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.
Japonský gin obsahující výtažky z mnoha asijských a japonských bylin např. japonský pepř. Jeho aroma je charakteristické výraznou chutí asijského citrusu Yozu.
K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Jemné stopy citrusů společně s rafinovanými tóny pikantního orientálního koření a čaje vytváří velice jemný gin s náznaky černého čaje a s krásně hřejivým závěrem, vše zakončeno svěžím stylem po grapefruitu.
Krom jemného švestkového aroma s vanilkovým nádechem se v chuti i vůni působením dřeva nejvýrazněji projevila čokoláda. Perzistence je plná a dlouhá, s kakaovým dozvukem.
Tento vzácný kvasný destilát je vyroben z ručně sbíraného černého rybízu ze sadu v Jílovém u Prahy. Vyznačuje se typickou svěží vůní a výraznou nezaměnitelnou chutí.