Nic není ponecháno na náhodu, ani krásná fazetová karafa, temná barva rumu, ani požitek, který zažijete, když ochutnáte tento rum. Je to skutečně světová třída, a jakmile ji ochutnáte, nebudete si přát nic jiného.
A.H.Riise Family Reserve Limited edition vyhrazena pro dědice a nástupce A.H.Riise a tradičně se podávala na setkání potomků A.H.Riise jednou za pět let.
A.H. Riise XO Reserve 175 Years Anniversary je speciální edice rumu, která byla vytvořena k oslavě 175. výročí založení značky A.H. Riise. Tento rum je blendem těch nejlepších a nejstarších rumů z Karibiku, které zrály v sudech z amerického dubu. Je to luxusní a exkluzivní rum s bohatou a komplexní chutí.
Dos Maderas Seleccion je směs výběrových sudů Dos Maderas 5+5PX a směsi 10 ročních nejlepších rumů z Barbadosu a Guyany macerovaných v starých sudech po bourbonu.
Tento rum je inspirován životem námořních kadetů a jejich dobrodružnými plavbami po světových mořích. Je vyroben z blendu vyzrálých rumů z Amerických Panenských ostrovů, které zrají v dubových sudech. A.H. Riise Royal Danish Navy Naval Cadet se vyznačuje svojí komplexní chutí s tóny tropického ovoce, koření a dubového dřeva.
Kolekce Discovery Rum je moderní řadou pod křídly ikonické značky La Maison du Rhum a tento příjemně pitelný rum z Panamy je typickým zástupcem španělské rumové školy.
Gin22 je typický ručně vyráběný gin destilovaný v malých sériích v srdci Evropy, v Praze. Nejlepší pečlivě vybrané ingredience dodávají ginu jeho jedinečný, výrazný charakter a lahodnou chuť.
Rum pochází z ostrova Mauritius z dílny známého master Blender Frederica Bestela. Je jedinečný svou jemnou nasládlou chutí s buketem oříšků v kombinaci se sušeným ovocem. Rum byl vytvořen zráním v sudech z Jižní Afriky, které mu dodávají aroma amerického dubu a sladký závěr portského.
Engine je italský gin typu London Dry. Vyrábí se v malých várkách a lahvuje se ručně na severozápadu Itálie v oblasti Alta Langa, která se nachází na hranici regionů Piedmont a Liguria.
Je aromatický a svěží. Dokonale vyvážený, jemný a živý zároveň díky 4 denní maceraci a následném destilování z infuze jahod. Má šťavnaté tóny jahod s hřejivým kořením a stopou mořského vzduchu.