Santos Dumont Palmira potěší všechny milovníky slazeného rumu. Zlaté kapky zrají v bývalých sudech na sladké víno a završují je jemné destiláty z řady Santos Dumont.
Brandy Alvisa 10 je vyrobeno výhradně z Airen, ekologicky pěstovaných bílých hroznů. Zraje po dobu 10 let ve stoletých francouzských dubových sudech, kde získává aroma vanilky a nového dřeva. Díky tomu má náš destilát autentický charakter tradičního španělského brandy.
Ron Zacapa Centenario 23 guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem Solera v nadmořské výšce 2300 metrů.
Původní polský recept z roku 1901 složený z anýzu, fenyklu, koriandru a kmínu doplněn o dalších pět bylin, které ve výsledku stojí za naprosto unikátní chutí a vůní, kterou nenajdete u žádného dalšího bylinného likéru.
Ron Zaya Gran Reserva je blendem dvanácti rumů 6 až 16 let starých. Pro výrobu trinidadského rumu Zaya se vybírá ta nejkvalitnější melasa z cukrové třtiny.
Gin Barrister dry se vyznačuje křišťálově-průhlednou barvou a bohatým buketem. V ginu nalezneme stopy mnoha koření hlavně: koriandr, kmín, skořice, anýz, citrónová kůra a samozřejmě příjemné tóny jalovce.
A. H. Riise Black Barrel je rum, který zraje v opálených dubových sudech, proto má v názvu slovo „black“. Black Barrel rum je doplněný o extrakt z koření, jejichž výběr je založený na receptu dánského lékárníka Riiseho.
Tento ultra-prémiový rum uspokojí nároky i těch nejsofistikovanějších a nejnáročnějších znalců rumů. Hlubokou zlatou barvu doplňuje unikátní chuť a nezaměnitelný charakter.
Likér a zároveň autentický Triple-Sec Cointreau je symbolem elegance. „Pařížský likér“ nabízející rafinovanou vyváženost sladké a hořké chuti pomerančů z Haiti, Španělska a Brazílie.
Monkey Shoulder je unikátní blended whisky míchaná v relativně malých limitovaných várkách pouze ze sladové whisky, a to z palíren Glenfiddich, Balvenie a Kininvie.