Při její výrobě se používá výhradně moravská kukuřice a extrakt z ručně trhaného pelyňku, který se nechává tradičně sušit. Jedinečná Babička vzniká destilací směsi dříve třikrát destilované kukuřice a dvakrát destilovaného pelyňku.
Rémy Martin XO představuje směs více jak 400 eaux-de-vie, která zrají 8 - 40let. Výsledná směs má ohnivě mahagovou barvu. V chuti a vůni můžete cítit vyzrálé ovoce jako švestky, fíky nebo kandovanou pomerančovou kůru.
Metaxa Private Reserve vznikne za rok pouze v jediné várce. V okamžiku svého zrodu tato várka pojme ingredience, které jsou na absolutním vrcholu kvality.
Morgan Black Spiced tvoří směs koření mimo jiné prvotřídní hřebíček a svůdně aromatická kůra skořicového stromu Cassia. Je vyráběn z nejkvalitnější třtinové Blackstrap melasy, je 3x destilovaný a stařený ve dvakrát vypalovaných dubových sudech.
Bacardi Carta Negra zraje okolo 4 let v silně vypálených dubových soudcích. Má nejvýraznější aroma z celé řady Bacardí - chuť sušených švestek, sladkého tropického ovoce a vanilky, v závěru dotek lékořice.
Třikrát destilovaný gin, při jehož výrobě se kromě jalovce a výběru z bylin používají i exotické citrusové plody, které ginu Botanic Premium dodávají jeho nezaměnitelný charakter.