Jde o rum z melasy, který vzniká v Panamě. Destilace probíhá v destilační koloně, poté tento rum zraje procesem pomalého zrání po dobu 6 let ve znovu vypálených sudech z amerického dubu.
Nejvýraznější a nejjemnější z exkluzivních rumů Exquisito, který zraje po dobu více jak 21 let. Vyniká příjemnou vůní višní v čokoládě, marcipánu, pečeného ovoce se stopou třtinového karamelu a vanilky.
V průběhu výroby jsou do vysoce kvalitního rumu přidány exotické rostliny a ovoce, které jsou typické pro ostrov Fiji. Výsledný rum je bohatý na kořenité tóny, vanilku a citrusy.
Emperor rum Sherry Finish nabízí bohatou paletu barev a chutí. Vzniká kombinací kvalitních rumů z ostrova Mauritius, destilovaných přímo ze šťávy z cukrové třtiny a také z melasy.
Tato tequila zrající uvnitř dubových sudů celé 2 roky, i přesto, že pro označení añejo neboli letitá, stačí rok pouze jeden, je určena k pomalému vychutnávání.
Ojedinělý koňak s progresivní chutí, designem láhve i netradičním způsobem podávání v ledově vychlazeném stavu. Pro výrobu byla použita pouze vzácná odrůda hroznů Folle Blanche.
Nový Gastronome Organic z rukou Jean-Edouarda Godeta se vyrábí 100% z organických hroznů výhradně z oblasti Fins Bois a v dubových sudech zraje po dobu 12 let.