Legendario Elixir de Cuba je vyroben z pravého rumu Anejo, který leží 7 let v sudech z amerického dubu. Následně se v něm minimálně měsíc macerují rozinky, po maceraci se vymačkají a lahodná šťáva se přidává do rumu.
Jedinečná skotská whisky z ostrova Jura. Single malt whisky Jura je destilována v unikátních vysokých kotlích, stařena v sudech po americkém bourbonu po dobu deseti let a nakonec stáčena do láhví typických pro značku Jura.
Mimořádně svěží a lehký rum Panama 10 y.o. se vyrábí z nejsladší melasy na destilační koloně a zraje v sudech po bourbonu. Je lehký, ovocný a delikátní. Láhev je dodávána v dárkové krabici.
Ron de Jeremy XO je směsí ručně vybíraných rumů z Trinidadu, Barbadosu a Guyany, které vznikli v klasickém destilačním kotli, ale i pomocí kontinuální destilace a byli stařeny po dobu 15 let v dubových sudech po americkém burbonu.
Čistý líh, vyrobený z výběrové tvrdé pšenice společně s přídavkem extraktu z lipového květu, tvoří základ tohoto nápoje. Lipový med přidává vodce zvláštní jemnou chuť. Neoddělitelnou součástí výroby je také měkká a čistá voda přímo z Ladožského jezera.
Limitovaná edice dvou balení nejlepších ročníku Tomatin,které zrály v sudech po sherry a po bourbonu.Tyto vyjímečné whisky nabízí ojedinělý degustační zážitek.
Tomatin 14 letá whisky je jemná,hladká a těží ze svého času stráveného v Tawny Port sudech. Bohaté ,ale vyvážené aroma červených bobulí, medu a karamelu.