Hell or High Water XO Rum je směsí ručně vybíraných rumů z Trinidadu, Barbadosu a Guyany, které vznikli v klasickém destilačním kotli, ale i pomocí kontinuální destilace a byli stařeny po dobu 15 let v dubových sudech po americkém burbonu.
Legendario Elixir de Cuba je vyroben z pravého rumu Anejo, který leží 7 let v sudech z amerického dubu. Následně se v něm minimálně měsíc macerují rozinky, po maceraci se vymačkají a lahodná šťáva se přidává do rumu.
V průběhu výroby jsou do vysoce kvalitního rumu přidány exotické rostliny a ovoce, které jsou typické pro ostrov Fiji. Výsledný rum je bohatý na kořenité tóny, vanilku a citrusy.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.
Vůně je ovocná, silná, dřevitá a díky silně vypáleným sudům do sladka. Chuť silná, alkohol je cítit, nicméně i přes svou sílu nepálí. Sladkost dřeva a ovoce je možné najít i v chuti, závěr do povidlova, švestkova a je teplý a dlouhý.
Impozantní kombinace až 30letých rumů intenzivní třešňové až kaštanové barvy. Tento rum je svým charakterem naprosto jedinečný a je vrcholem řady Quorhum.
Ron Canuto je melasový rum z Ekvádoru, zrající v sudech z bílého dubu 2000 metrů nad mořem po dobu sedmi let před lahvováním, čímž vzniká zralý, tmavý a aromatický rum.