Tento rum ze starověkého Siamského království byl destilován ve sloupcové koloně na 67 % z melasy a poté zrál 10 let v sudech z amerického dubu ve sklepě nacházejících se kousek od Jihočínského moře.
Výběrová pocta odkazu Andrese Brugala, zakladatele, který byl oceněn pro svou velkou odvahu a vyznamenán španělským králem Alfonsem XII. Díky své vášni v umění výroby rumu dosáhl největších vyznamenání své doby. Tak se zrodila jeho legenda.
Espero Dos Continentes je produktem trojitého procesu stárnutí. Nejprve rum leží 6 let v místě svého původu v sudu po bourbonu, poté se přemístí do sudu po sherry a sudu po banyuls na další 4 roky zrání metodou solera.
Nejenom sladový destilát té nejvyšší možné kvality a průzračná artéská voda, ale také pečlivá ruční práce skutečných mistrů s citem pro každý detail dělají z této ultraprémiové ruské vodky opravdový klenot.