K dosažení unikátního charakteru rumu Doorly‘s XO jsou vybírány master blenderem velmi staré rumy, které se nechávají dále zrát v sudech, ve kterých bylo dříve uloženo španělské Oloroso sherry. Tím dochází k propojení lahodných chutí vyzrálých rumů se sladkostí, kterou dodávají zmíněné sudy.
Na patře je rum komplexní a sametový, s tóny dřeva, vanilky, ovoce, koření, teplého karamelu a másla, které se perfektně doplňují a chuti nedominují. Jemná zakulacenost pomalu přechází v hřejivé suché zakončení.
Pusser’s „Gunpowder Proof“ je tradiční rum ve stylu Royal Navy vyráběný v původní síle a v souladu s původní recepturou, která byla naposledy použita, když Royal Navy ukončilo svůj denní příděl dne 31. července 1970.
Espero Dos Continentes je produktem trojitého procesu stárnutí. Nejprve rum leží 6 let v místě svého původu v sudu po bourbonu, poté se přemístí do sudu po sherry a sudu po banyuls na další 4 roky zrání metodou solera.
Plantation O.F.T.D. rum je jasný pohled na klasický styl overproof rumů. Alexandre Gabriel se k němu připojil při hledání správné směsi. Prohledal rumové obchody po celém světě, aby našel dalších šest starších rum mastrů, kteří společne našli ten správny blend.
Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť.
Black Barrel od Master blendera Allena Smithe je malosériově a ručně vyráběný. Vzniká smícháním stařeného destilátu z dvojnásobné „pot still" (kotlíkové) destilace a stařeného destilátu vyrobeného kontinuálně.
Lehká edice vynikající afro-karibské rumové směsi Equiano, která kombinuje stařené melasové rumy z Foursquare na Barbadosu a čerstvý rum ze šťávy z cukrové třtiny od Gray's na Mauriciu.