Unikátní likér oranžovočervené barvy. Pochází z roku 1919 ze severovýchodní Itálie. Aperol se vyrábí louhováním hořce, rebarbory, výtažků z pomerančů, aromatických bylin a barviv ve směsi alkoholu, vody a cukru.
Ikona Itálie! Martini Rosso je bohaté, komplexní a aromatické. Výrazná vůně, hořkosladký nádech a bylinný charakter dělají z tohoto vermutu přirozeně osvěžující nápoj.
Cinzano 1757 si vychutnáte pro jeho plnou chuť a jemně doznívající hořkost. Jeho potenciál se naplno rozvine při přípravě koktejlů. Intenzivní jasná barva rozzáří nejznámější koktejly a přirozeně obohatí jejich aroma.
Recept na Cinzano je pečlivě střeženým tajemstvím, které spočívá v unikátním italském způsobu míchání vysoce kvalitních vín s esencemi koření a bylinek.