Martini Riserva Speciale Ambrato je vyrobeno z hroznů Moscato d´Asti, které se míchají s extraktem z chinovníkové kůry (původem z Ekvádoru) a Reveně kadeřavé (z Číny). Výsledkem je lehce hořká chuť s květinovými a medovými tóny.
del Professore Gibson je vermut s kombinací 27 rostlinných látek. Nabízí čerstvé ovoce a jemné zelené bylinky přecházejí do odvážného pelyňku, koriandru, nového koření a zázvorového dortu.
Vyrobeno ze směsi dvou italských vín, zrajících 30 dní v sudech po bourbonu. Sladký, bohatý červený vermut naplněný přírodním kořením a bylinami včetně vanilky, rebarbory, zázvoru a hořké pomerančové kůry. Základem je vinná odrůda Marsala a Trebianno.
Přírodní a osvěžující aperitiv vyrobený z růžového grapefruitu, jahod, bylin a koření, kde vyniká zejména bazalka s koriandrem. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Tento hořký a osvěžující aperitiv je vyroben z krvavých pomerančů a sedmi bylin. Zraje 6 měsíců v nerezových tancích. Základem je vinná odrůda Trebianno.
Martini Riserva Speciale Ambrato je vyrobeno z hroznů Moscato d´Asti, které se míchají s extraktem z chinovníkové kůry (původem z Ekvádoru) a Reveně kadeřavé (z Číny). Výsledkem je lehce hořká chuť s květinovými a medovými tóny.